Etyeki Tüzép Kft. Hívjon minket!

Fizetési és szállítási információk

Ha a szállítással, a fizetési feltételekkel vagy bármi egyébbel kapcsolatban kérdése van, kérjük keressen meg minket:

e-mailen: info@tuzep.co.hu
telefonon a 06-22-597-027 számon,
telefaxon a 06-22-597-028 számon,
vagy személyesen 2091 Etyek, Kossuth L. u. 72/B
Menü Tüzép Fizetés Kapcsolat

Az Etyeki Tüzép Kft. 2003-ban alakult. Fő tevékenysége az építőanyag nagy- és kiskereskedelem. Versenyképes árainknak és megbízható szállításunknak köszönhetően a környező településeken vezető szerepet vívtunk ki a magánépítkezők és a kivitelezők körében egyaránt.

Rigips E Gerenda és Zsalukő akció

Bakonytherm tégla akció

Solis ablak akció

Tervkonzultáció!

HOGYAN VÁSÁROLHAT ÉS KÉRHET AJÁNLATOT?

   1. Ajánlatot kérhet írásban (e-mail-ben vagy telefaxon) illetve szóban (személyesen vagy telefonon keresztül), azonban
   2. munkatársunk az Ön ajánlatát minden esetben írásos formában készíti el, és az Ön által kívánt módon (fax, e-mail) jutatja el Önhöz.
   3. Az írásos árajánlat ajánlat már a fuvardíjat, a csomagolási és egyéb költséget is tartalmazza.
   4. Amennyiben az ajánlat után a vásárlást nem személyesen szeretné lebonyolítani, az ajánlatra e-mail-ben vagy fax-on válaszolva rendelheti meg az abban szereplõ termékeket.
   5. A megrendelése alapján munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, majd egy rövid egyeztetés után elkészíti a számlát, aminek másolatát e-mail-ben vagy faxon juttatja el Önhöz.
   6. A számla kiegyenlítésére többféle lehetőség kínálkozik:
    •  átutalhatja cégünk bankszámlaszámára
    • amennyiben inkább készpénzben fizetné be az összeget, de ezt nem a telephelyünkön kívánja megtenni, a számla ellenértékét befizetheti bármely OTP Bank, K&H Bank vagy Sperbank fiókban
     • Sberbank Magyarország Zrt.: 14100220-72347849-01000003
     • OTP Bank Nyrt.: 11742111-20049533-00000000
     • K&H Bank Zrt.: 10403208-50515556-52531002
    • személyesen, cégünk telephelyén kiegyenlítheti a számla ellenértékét.
   7. A számla kiegyenlítése után az előre egyeztetett időpontban az árut leszállítjuk a megadott helyszínre (illetve amennyiben nem kért szállítást telephelyünkön átveheti azt.)

MIT KELL TUDNI A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSÁRÓL?

A szállítási kondíciók szinte minden termékcsoportnál különbözőek:

Az Ytong termékek szállítása:

Az Ytong termékeket közvetlenül a gyárból szállítjuk az építkezés helyszínére és (12 raklap feletti mennyiség esetén) Budapest 30 km-es körzetén belül szállítási díjat sem számítunk fel.

Tondach termékek:

Az Tondach termékeket közvetlenül a gyárból szállítjuk (vagy gyári szállítással szállítatjuk) az építkezés helyszínére. A szállítással és rakodással kapcsolatos költségek tekintetében a mindenkor érvényes Tondach árlista az irányadó.  Tondach termékek telepi akciója esetén a szállítási díjat az építkezés helyszínének és a vásárolt cserépmennyiség ismeretében egyedileg határozzuk meg.

Leier termékek szállítása:

 • A Leier térkő termékek kedvezményes szállítási díjáért érdeklődjön a info@tuzep.co.hu e-mail címen.

 • A Leiertherm tégla termékeket (20 raklap feletti mennyiség esetén) Etyek 30 km-es körzetén belül díjmentesen szállítjuk az építkezés helyszínére. A szállítás darus autóval történik.

 • A Leier cserép termékeket 5 raklap feletti mennyiség esetén díjmentesen szállítjuk ki Magyarország területén.

Baumit termékek szállítása:

Az Baumit kft  termékeit (8 raklap feletti mennyiség esetén) az ország egész területén díjmentesen szállítjuk az építkezés helyszínére.

Wienerberger Porotherm  termékek szállítása:

A Wienerberger Porotherm  termékeket (20 raklap feletti mennyiség esetén)
Etyek 30 km-es körzetén belül díjmentesen szállítjuk az építkezés helyszínére.

Creaton  termékek szállítása:

A Creaton termékeket közvetlenül a gyárból szállítjuk az építkezés helyszínére.
A Creaton hódfarkú és hornyolt tetőcserepek szállítása 10 raklap alatt Br. 12700 Ft/cím, 10 raklap feletti mennyiség esetén pedig teljesen INGYENES! Daruzási díj Creaton hódfarkú és hornyolt tetőcserepek esetében Br. 4Ft/cserép db. Az alapcserepek esetében a vásárolt mennyiséget egész raklapra kell kerekíteni.

A Creaton sajtolt tetőcserepek szállítása 6 raklap alatt Br. 12700 Ft/cím, 6 raklap feletti mennyiség esetén pedig teljesen INGYENES! Daruzási díj Creaton sajtolt tetőcserepek esetében Br. 5Ft/cserép db. Az alapcserepek esetében a vásárolt mennyiséget fél, vagy egész raklapra kell kerekíteni.

Isover  termékek szállítása:

Kedvező szállítási feltételekre kérjen egyedi ajánlatot az info@tuzep.co.hu címen.

Rockwool  termékek szállítása:

A Rockwool termékeket az egész ország területén belül teljesen díjtalanul szállítjuk az építkezés helyszínére amennyiben:

 • 20 m3 feletti mennyiséget rendel (pl: 200 m2 10cm-s), valamint
 • termékfajtánként és méretenként min. 5 m3 rendelése esetén (pl: 50 m2 10cm-s Multirock)

Amennyiben rendelése nem éri el a fent említett mennyiséget, lépjen kapcsolatba velünk és a kedvező szállítási feltételekre kérjen ajánlatot.

A Porotherm (NF, HS, és Profi) termékek szállítása:

A Wienerberger Porotherm termékeket 20 raklap (gerendák esetében 100fm) feletti mennyiség esetén Etyek 30 km-es körzetén belül díjmentesen szállítjuk az építkezés helyszínére.

A gyár minden Wienerberger "EU" és "UNI" raklap után Br. 2286 Ft betéti díjat és Br. 1524 Ft raklaphasználati díjat számít fel, melyet cégünk is kénytelen továbbhárítani vásárlói részére. Az építőanyag felhasználása után az Wienerberger "UNI" raklapokat telephelyünkön teljes (Br. 2286 Ft) áron (az eredeti számla bemutatása mellett) visszavásároljuk.

Austrotherm  termékek szállítása:

Az Austrotherm Kft.  termékeit 20m3 (kb. 80 bála) feletti mennyiség esetén az egész ország területén teljesen díjtalanul szállítjuk az építkezés helyszínére. 20m3 alatti mennyiség szállítási díjával kapcsolatban hívja kollégáinkat.

Rigips termékek szállítása:

Az akciós Rigips gipszkartonokat, profilokat, és zsákos termékeket 250 ezer Ft feletti vásárlás esetén díjmentesen szállítjuk ki Etyek 30km-es körzetében! Ezen mennyiség alatti rendelés esetén a kedvező szállítási árainkra kérjen ajánlatot.

E-Gerenda szállítása:

Kedvező szállítási feltételekre kérjen tőlünk egyedi ajánlatot az info@tuzep.co.hu címen.

Zsalukő és beton béléstest termékek

A Leier beton béléstestet és zsalukövet közvetlenül a gönyűi gyárból szállítjuk. Áraink az ott történő átvétellel vehetőek igénybe, szállítás esetén kérje ajánlatunkat az építési helyszín és a vásárolni kívánt mennyiség megjelölésével az info@tuzep.co.hu címen.

Schiedel termékek szállítása:

A megrendelt kéményt a következő módokon veheti át:

 • Személyes átvételel telephelyünkön: 2091 Etyek, Kossuth L. u. 72/B.
 • Akár ingyen is kiszállítjuk új kéményét. A részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.  

A kiszállítás a pénzösszeg bankszámlaszámunkra érkezését követően várhatóan 1-2 hét. A szállítás napjáról kollégánktól pontos értesítést kap.

A szállítás 40 tonnás össztömegű, darus, pótkocsis gépjárművel történik. Feltétel, hogy ilyen gépkocsival a helyszín megközelíthető legyen illetve a lepakoláshoz elegendő hely álljon rendelkezésre. Az esetleges behajtási engedély beszerzése a vásárló feladata.

Bramac termékek szállítása:

A Bramac termékeket közvetlenül a gyárból szállítjuk (vagy gyári szállítással szállítatjuk) az építkezés helyszínére. 2015. január 05-től 6 raklap alatt 10000 Ft+áfa a címre szállítási díj. 6 RAKLAP FELETT DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK A CSEREPEKET.