Etyeki Tüzép Kft. Hívjon minket!

SOLIS TETŐTÉRI ABLAK 37.990 Ft-tól!

Solis logoAz Solis tetőtéri ablak kiváló minőségű és pénztárca kímélő megoldás otthonának megvilágítására.

MOST AJÁNDÉK BURKOLÓKERETTEL!

Keresse tanácsadóinkat, szívesen segítünk a választásban! Hívja bátran a +36-20/322-5151 telefonszámot, vagy hagyja meg email címét itt, és mi a kért időpontban visszahívjuk Önt!

Menü Tüzép Fizetés Kapcsolat

 

Miért érdemes Solis tetőablakot vásárolni?Solis ablak

  • Mert már kedvező áron hozzájuthat a kiváló minőségű tetőablakhoz
  • Bármely tetőanyaghoz alkalmazható 15°és 90° közötti hajlásszögű tetőtér esetén
  • 0-50 mm-ig Profilos fedéshez is alkalmazható
  • Kiváló minőségű erdei fenyőből készült
  • Beépítése rendkívül gyors és egyszerű
  • Működtetése kényelmes és egyszerű, résszellőzővel is ellátott
  • 10 év garancia

 

 

MOST AJÁNDÉK BURKOLÓKERET!

 

Ajánlatkérés azonnal

Rigips E Gerenda és Zsalukő akció

Bakonytherm tégla akció

Solis ablak akció

<

Töltse le aktuális akcióinkat tartalmazó katalógusunkat!

Tervkonzultáció!Akciós Solis kiegészítő áraink 2016. január 19-től érvényesek, és az ÁFÁt tartalmazzák.

Kód

Méret

(szxm)

Ablak ára

Keret ára

Ablak és keret ár

Ablak kerettel AKCIÓS ÁR

C2R
55 cm x 71,9 cm
37 990 Ft
9 990 Ft
47 980 Ft
37 990 Ft
M4R
78 cm x 91,9 cm
43 990 Ft
10 990 Ft
54 980 Ft
43 990 Ft
M6R
78 cm x 111,9 cm
47 990 Ft
11 490 Ft
59 480 Ft
47 990 Ft
M8R
78 cm x 133,9 cm
50 990 Ft
11 990 Ft
62 980 Ft
50 990 Ft

Ajánlatkérés azonnal

 

 

A Solis tetőtéri ablakok alkalmazása:


Solis burkolókerettelA Solis tetőtéri ablakok nagyszerű minőségű, ugyanakkor rendkívül költségkímélő megoldást jelentenek a helységek megvilágításához és szellőztetéséhez. 15-90 fok között bármely fedőanyagú tetőhöz alkalmazhatjuk.  Nagy előnye, hogy gyorsan, és egyszerűen beépíthetjük, így a felújításoknál és új épületek esetében is nagyon népszerű termék. Gondoskodik a tetőtér megfelelő levegő utánpótlásáról is, hiszen kilinccsel szabályozható résszellőző funkcióval is rendelkezik.


Kiváló minőségű alapanyagok


Solis árnyékolóvalA Solis tetőtéri ablakok maximálisan jó minőségű, rétegragasztott, hibamentes erdei fenyőből készül, melynek megfelelő vákuumimpregnált felülete távol tartja a rovarokat, és véd a penészedés ellen is. A színtelen lakk bevonat kiválóan véd az időjárási viszontagságok és az UV sugárzás ellen is, ugyanakkor a fa természetes szépsége is megmarad.
A Solis tetőablakok 24 mm-es kettős üvegezése energia megtakarítást teszt lehetővé. A magas minőségű lapok között argongáz töltéssel ellátott, mely biztosítja az ablak hőszigetelését. Kívül 4mm-es, belül 3mm-es síküvegezéssel látták el. A hővédő bevonat tovább csökkenti a hőveszteséget télen, nyáron pedig hatékonyan véd a túlmelegedéssel szemben is. Az üvegezés U értéke: 1,1 W/m2k
A cink ötvözetből készült kiváló minőségű kilincs kényelmes működtetést tesz lehetővé, és három különböző pozícióban rögzíthető. Választhatunk a hermetikus zárás és a passzív szellőztetés között.


Burkolókeret


Solis burkolókeretA profilos burkolókeret beépítésével biztosítható az egyszerű, ugyanakkor beázásmentes beépítés. A jó minőségű, antracit-szürke alumínium burkolókeretnek köszönhetően az ablak maximálisan időjárás álló lesz, még a viharokkal, hóval, jéggel szemben is.
Solis garancia

A 10 év garancia csakis a Solis burkolókerettel együtt érvényes!

Külső hővédő roló


A Solis külső hővédő roló a tetőtéri helyiségek túlzott felmelegedés elleni védelmét látják el, úgy, hogy közben zavartalan kilátást is biztosít.


Fényzáró roló


Solis árnyékolóA Solis fényzáró roló alkalmazásával teljes sötétséget varázsolhat a szobába, akár nappal is. Különösen a hálószobákba ajánlott, ahol hogy nyugodt és zavartalan pihenést tesz lehetővé, és  a kíváncsi tekintetek ellen is biztos védelmet nyújt.

Az Solis termékek szállítása:

Az Solis termékeinek szállítási díjával kapcsolatban hívja kollégáinkat a +36-20/322-5151 telefonszámon, vagy keressen meg minket az info@tuzep.co.hu e-mail címen.